II ja IX rühma näitus, Tallinnas

Kuna eelmised päevad olid väga vihmased valmistusime külmaks ja märjaks ilmaks, pool autot oli sooje riideid ja tekke täis. Tallinnasse sõit laabus ilusti, kui välja arvatud Kendra üllatavalt suur elevus, tavaliselt on ta sellise pikema sõidu ajal väga rahulik ja magab, kuid see kord oli terve tee üleval ja rääkis midagi. Tegelikult peale näitust arvan ma et ta tundis vist ette, kuidas meil läheb:)Esimesena läksid minu koertest ringi bokserid,
Briannah käitus üllatavalt hästi ning sai tulemuseks eriauhinna ja tõu parim kutsikas. Kirjeldus on samuti super, "very promising".
Funi kord oli järgmisena, emaste veteranide ringis oli tugev konkurents, 4 koera. Fun sai
hindeks suurepärane ja jäi 4. kohale. Selle järel aitasin näidata Otti (Ott Ojamaa) koera Cassu, kellega saavutasin suurepärase tulemuse tugevas isaste konkurentsis, SP/1 SR/1
SERT PI/1 VSP :). Lisaks aitasin ka Maril (Mari Nõmmemaa) näitada Ipanemat, tulemuseks
SP/1 SET/1 PE/1 TP.
Olen ise nende tulemuste üle väga uhke, loodetavasti ka omanikud.
Nüüd tuli oodata dobermannide ringi algust, närv oli veidi sees, kuna pole Kendraga peale kutsikaid näitustel eriti käinud.
Õnneks laabus kõik imehästi, tulemuseks SP/1 SR/1 PE/1
TP!!!!!! Jeiiiiiiii minu Kennu oli tõu parim dobermann.
Väike paus ja algab trall ümber best in show ringi.
Esimesena Briannah, kahjuks ei õnnestunud temaga kutsikate bis ringis kohale tulla.
Järgmisena veternaide BIS ring, näitan Mari koera Mimmit ja jeiiiii I koht.
Siis järglaste klass, kus näitan Ipanemat ja samuti I koht, nüüd kasvataja klass, kennel Golden Amulette, II koht SUPER.
Lõpuks on kord II rühma koerte seas. Jooksen Kendraga ringi, ise väga rahul, ei teagi miks selline tunne oli. Igaljuhul valib kohtunik meid 8 jätkaja sisse, siis palub kõigil ükshaaval liikuda ja järgmisena valib välja 4 koera, kes saavad kohtadele. Rõõm on suur, kui edasi valitakse ka dobermann. Nüüd olen juba rahulik, sest vähemalt 4. koht on käes, kuid üle ootuste läks meil seekord, Kendra I koht, teises rühmas. FANTSATILINE!!!!!!
IX rühma võitjaks tuleb suur puudel, tuleb huvitav konkurent, kas puudel või dobermann:) Sellles konkurentsis peame kahjuks lepime II kohaga, kuid BIS II kohaga olen väga rahul.

Kokkuvõteks suured tänud näituse korraldajatele, tubli töö!
See oli lihtsalt minu päev:)

No comments: