Fira ja agility

Eile käisime Firaga jälle maneežis agility trennis. Koeri oli üsna palju ning esilagu tuli õppida terve rada ja selle järel hakkasime väikeste osade kaupa seda jooksma.

Üldiselt olen trenniga rahul ja minu esialgne idee vaikselt jooksvast sheltist on lõplikult maha maetud, see tähendab Fira klähvib rajal juba praegu.
Teiseks võib unustada liiva sees koeraga võidu jooksmise, sest see näeb välja nagu multikas, kus tegelane jookseb koha peal nii kiiresti kui saab. Nii on minuga ka, jooksen enda arvates kiiresti aga kõrvalt vaadates seisan ilmselt peaaegu paigal :D. Aga ega me ei kurda, sest kevadeks oleme, mõlemad Firaga, selle eest super vormis ja lendame muru peal nagu tuul. Vähemalt lootus jääb...
Parim koht rajal, mis endale meelde jätta oli tõkete kolmik, kus kaks tõket on kõrvuti ühe joone peal ja kolmas tõke on nende vahel risti ja nihutatud meeter kõrvale. Ehk vaata , kuhu su keha näitab valssi tehes, sinna suundub koer...

Kodusel agility platsil treenime endiselt slaalomit ja kontaktpinna jooksmist. Slaalom on läinud juba päris kitsaks, kuid koridor on veel endiselt alles. Hetkel lihvime sisenemist erinevate nurkade alt. Kontaktpind on tõusnud tükk maad kõrgemale ja hüpete arv on läinud aina väiksemaks. Jätkame samas vaimus. Ja loodetavasti tuleb peagi lumi, siis saan ehitada toreda mäe, kuhu otsa plangu ots panna, sest hetkel on see veel trepil pluss hunnik kola selle all. Ja kui lumi juba maas, siis slaalomi pulgad püsiksid ka ilmselt paremini lume sees kinni... Nii, et talv, kus sa oled :)

No comments: