Hommik varajane, pikk päev ja hiline õhtu

Kell on 3 öösel, minu telefon heliseb, ei see on hoopis äratus. Pean tõusma, et alustada reisi Poola. Pakime asjad, kõik jooksevad mööda maja ringi. Haaran veel viimased asjad ja koera. Kas kõigil dokumendid on, hüüab veel keegi enne sõitu.
Sõit kulgeb läbi Läti ja Leedu ning siis Poola. Teeme rohkelt peatusi ning sööme Leedus lõunat. Hotelli jõuame hilisel õhtu tunnil. Teenindus on meeldiv, küsitakse, vaid kas tean, et koera eest on eritasu :D. Seame ennast mugavalt sisse ning lülitan kohe sisse ka konditsioneeri, nii palav on. Kogu toa põrandat katab valge vaip, mis on väga kaunis, kuid tekitab küsimusi kuidas nad koeraga küll siia lubavad.












Kasutame veel õhtul basseini, sauna ja mullivanni, bokseri jätame seniks hotelli tuppa. Enne magama minemist teen veel Charlottega ringi ümber hotelli.
Järgmisel päeval on tihe programm. Peale lõunat külastame loomaaeda. Temperatuur on kõrge ja üle paari tunni me seal vastu ei pea. Loomaaed jätab hea mulje, kõik on väga looma sõbralik ja looduslik. Erinevate loomade puurid asetsevad üksteisest väga kaugel ja selleks, et vaadata kõiki loomi tuleb jalutada väga palju. Naaseme tagasi hotelli, jalutan koera ja läheme spa-sse. Õhtul on veel väikene chill, mille järel uinuvad kõik sügavalt.













Järgnevatel päevadel vaatame vanalinna, heidame pilgu peale tähtsamatele vaatamisväärsustele ja parkidele ning muidugi shoppame. Hinnad on Eesstiga võrreldes siiski ju madalamad.
































Pärast mitme päevast viibimist Poznanis sõidame tagasi Eestisse. Tegelikult oli meie reisil väga kindel eesmärk, kuid mis jääb hetkel veel saladuseks.

No comments: