Ehk siis raskest päevast Viljandis

Alustame ikka otsast. Registreerisin Fira Viljandisse nii A0 kui ka A1.
A0 esimese raja tulemus oli -10, valssisin veidi vale koha peal, selle tulemusena läks koer peaaegu tõkest mööda, halva nurga alt tagasi suunamisega aga ajas ka tõkke maha ehk siis üks tõrge ja üks viga.
Teisel rajal ei jõudnud ma näitama viimast sirgel asuvat tõket, koer läks mööda sellest ja hüppas tagasi ning DSQ oli olemas. Aga rahul olin A tõke sooritusega.  
Kahe raja kokkuvõttes saime A0 klassis III koha.
Foto eest aitäh, Sandra Leppikule!

Nüüd aga järgnes kaua oodatud mõõtmine, mis tegelikult oligi päeva kõige närve söövam osa, sest Fira kõrgus on üsna piiri peal. Nimelt olen lasknud teda mõõta Tartus hinnanud kohtunikel, üks mõõtis neli korda, kui sai kahel korral mini ja kahel midi, teine  mõõtis aga, et piiri peal, kuid ütles, et oleks vist pigem mini. Seega põnevust jätkus.  Kuid kahjuks mõõdeti Fira Viljandis midi klassi, küll pandi kordusmõõtmised aga see tähendab meile juba korralikku tõkke trenni, mida siiani me pole teinud. Ilmselt pole Firale probleem ka midi tõkkeid hüpata aga eks see pikas perspektiivis ole näha, kuidas mõjub tervisele, sest tema jaoks on midi maksimum kõrguse tõkked ikka 10 cm kõrgemad ta turjast.
Peab ütlema, et jah lootsin ikka, et Fira mõõdetakse mini klassi ja peale seda oli mul raskusi radadel keskendumisega ja esimesed tulemused A1 on DSQ ja -10, kus üks viga tuli slaloomis ja teine müüril, polnud ilmselt kunagi nii kõrget müüri hüpanud.
Foto eest aitäh, Jelena Sagale!

Kokkuvõtteks on meil ikkagi esimesest võistluspäevast A1 klassis ka tulemus olemas ja uued ning ootamatud väljakutsed on ees. Ja võib-olla on tõesti nii isegi parem nagu trennikaaslased arvasid  aga elame näeme või pigem treenime ja näeme :D

1 comment:

Merili said...

Kahju, et Fira ikkagi midisse jõudis. Ma lootsin ikka, et Te saate minis edasi võistelda :) aga fira on ikkagi väga tubli ja edu Teile mõlemale